مسئول فنی گلخانه کیست؟ متخصصی که دارای صلاحیت و شرایط لازم جهت نظارت و کنترل بر تولید محصولات گلخانه ای بوده و گواهی و مجوز مسولیت فنی گلخانه را از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان خود پس از قبولی در آزمون مسئول فنی گلخانه اخذ کرده باشد.
.
طبق دستورالعمل و مقررات اجرایی گلخانه ها (نظام گلخانه ای کشور) کلیه واحدهای تولیدی محصولات گلخانه ای که قصد اخذ مجوز تولید و یا پروانه بهره برداری دارند، موظف هستند نسبت به معرفی مسول فنی گلخانه به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان محل فعالیت خود اقدام کنند. در واقع پیش نیاز اخذ مجوزهای تولید، فعالیت و پروانه بهره برداری تولیدات گلخانه ای، عقد قرارداد با مسول فنی گلخانه و ارائه آن به سازمان نظام مهندسی است.
مسئول فنی باید از نظر علمی به روز بوده و گلخانه دار را از نظر آگاهی در مورد مسائل فنی بی نیاز کند. خلاصه ای از وظایف مسئول فنی به شرح ذیل است:
.
مراحل اخذ گواهی صلاحیت مسول فنی گلخانه به شرح ذیل می باشد:
اطلاعیه های ثبت نام و زمان بندی برگزاری کلاس ها و آزمون فقط از طریق وب سایت و یا شبکه های اجتماعی متعلق به سازمان نظام مهندسی کشاورزی اعلام می شود.
پس از عضویت در نظام مهندسی، از طریق سامانه سانکا یا همان سیستم یکپارچه ی خدمات الکترونیکی (عضویت، رتبه بندی و ارجاع کار) می توانید کلیه برنامه های آموزشی، برگزاری کلاس ها و آزمون ها را مشاهده و نسبت به ثبت نام اقدام کنید. کلیه درخواست های رتبه بندی، پروانه اشتغال ، ثبت نام آزمون ادواری و …. توسط سامانه سانکا انجام می شود.
شرایط عمومی:
-دارا بودن عضویت معتبر در سازمان نظام مهندسی کشاورزی
-داشتن صحت و سلامت جسم و روان
-داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت سربازی
شرایط اختصاصی:
-دارنده مدارک حداقل کارشناسی در یکی از رشته های زراعت،باغبانی تولیدات گیاهی و کلیه گرایش های مرتبط با آن از دانشگاههای معتبر داخلی یا خارجی که به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده باشد.
تبصره: فارغ التحصیلان سایر رشته های تحصیلی کشاورزی در صورت ارائه رتبه پیمانکاری و اجرا در زمینه رشته های یاد شده می توانند به عنوان مسئول فنی انجام وظیفه نمایند.
-دارا بودن رتبه پیمانکاری یا مشاوره
-دارا بودن گواهی اشتغال معتبر صادر شده توسط سازمان مهندسی کشاورزی
منابع آزمون:
بیماری آنتراکنوز در گیاهان، علائم، علل و روش های کنترل بیماری آنتراکنوز (Anthracnose) یکی از…
۱۰ چالش رایج در کشت بافت گیاهی و راهکارهای مدیریت آن ها کشت بافت گیاهی…
همه چیز درباره سم ایمیداکلوپراید: ساختار، نحوه اثر، کاربردها و مزایا و معایب سم ایمیداکلوپراید…
صنایع تبدیلی عسل، راهنمای کامل فرآوری و تولید عسل یکی از مهمترین محصولات کشاورزی و…
گیاه دارویی ثعلب Salep، خواص دارویی، کاربردها، کاشت و تولید ثعلب نام عمومی گیاهانی از…