بیورزونانس چیست؟ بیورزونانس (Bioresonance) یک مفهوم در فیزیک و زیستشناسی است که به تعامل و هماهنگی امواج الکترومغناطیسی در سیستمهای زنده اشاره دارد. بر اساس این نظریه، هر ماده، سلول یا سیستم زنده دارای یک فرکانس طبیعی خاص است که در شرایط عادی بهصورت متعادل عمل میکند.
در بیورزونانس، فرض بر این است که امواج و ارتعاشات الکترومغناطیسی میتوانند بر یکدیگر تأثیر بگذارند و هماهنگی یا اختلال در این فرکانسها میتواند بر عملکرد آن سیستم تأثیر بگذارد. این پدیده در بسیاری از زمینهها مانند ارتباطات زیستی، فیزیک کوانتومی، زیست شناسی مولکولی و فناوری های نوین مرتبط با امواج و ارتعاشات بررسی میشود. به زبان ساده، بیورزونانس به تعامل بین امواج الکترومغناطیسی در سیستمهای زنده و محیط اطرافشان اشاره دارد که میتواند در فرآیندهای مختلف زیستی و تکنولوژیکی نقش داشته باشد.
اکتشافات انجام شده در فیزیک کوانتوم نشان می دهد که تمام ذرات ماده دارای ویژگی های مشترک از امواج و ذرات هستند. این به معنای آن است که همه مواد و بنابراین تمام سلول ها ، قسمت های بدن ، همچنین ویروس ها ، باکتری ها ، گرده ها ، سموم و غیره دارای امواج الکترومغناطیسی بوده و آن را منتشر می کنند. بسته به طبیعت و ماهیت آن ها ، همه مواد و اجسام دارای طول موج یا فرکانس کاملاً مشخص با خصوصیات و ویژگی های کاملاً منحصر به فرد هستند. این موضوع به عنوان “الگوی فرکانس” شناخته می شود.
همانطور که ما در عصر ارتباطات و اطلاعات زندگی می کنیم ، زمان آن فرا رسیده است که با این واقعیت رو به رو شویم که سلول های بدن انسان نه تنها با یکدیگر در ارتباط بوده بلکه تبادل اطاعات نیز بین خود انجام می دهند، درنتیجه این ارتباطات و تبادلات بین سلولی است که بدن می تواند عملکرد خود را به خوبی تنظیم کند.
تحقیقاتی که در مورد بیوفوتون ها انجام گرفته بر این فرض استوار است که سلول ها با استفاده از “چشمک های نور” (تابش فوتون) با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. سلول ها می توانند اطلاعات را با فرکانس های خاصی بین خود رد و بدل کنند. در یک بدن سالم این تبادل اطلاعات به خوبی انجام می شود و هر سلول در هر بخشی وظیفه خود را به خوبی انجام می دهد.
اگر مواد و عوامل نامطلوب و نامساعد مانند سموم ، ویروس ها ، باکتری ها، قارچ ها و غیره یا اشعه های مضری مانند فرابنفش بر روی بدن انسان، جانوران و یا گیاهان تأثیر بگذارند ، این امر ممکن است مانع از برقراری ارتباط صحیح و درست بین سلول ها شود.
اختلال در ارتباطات بین سلولی می تواند منجر به تولید مواد آلی نا خواسته و خارج از برنامه شود. هنگامی که این ارتباط مختل شود، استرس وارد شده به سلول ها سبب می شود نتوانند به درستی عمل کرده و تبعات مختلفی مانند عملکرد ضعیف سلول و که در جاندارانی مثل انسان به صورت خستگی مزمن خود را نشان می دهد.
مایع خارج سلولی، صرفا یک محیط برای رشد و تکثیر سلول ها نیست. آب حاوی تمام اطلاعات مواد مفید و مضر موجود است، از جمله محدودیت هایی که این بخش دارد این است که به راحتی با روش های آزمایشگاهی قابل دسترس نمی باشد. اما سریع و به راحتی در سطح بیوفیزیکی قابل آزمایش هستند.
تنش های با منشا درونی نیز می تواند سبب ایجاد استرس در سلول ها شود. آسیب DNA، هیپوکسی، سطوح پایین گلوکز و اسیدهای آمینه، تداخل با بیوژنز میتوکندری و ریبوزومی، عمل برخی از سموم و غیره از جمله تنش های ذاتی سلولی است. پروتئین ۵۳ (p53) مربوط به فاکتور رونویسی به چنین عوامل استرس زا پاسخ می دهد.
با توجه به توضیحات ارائه شده، با استفاده از ویژگی آب (مایع بین سلولی) در سطح بالایی از اطمینان می توان فهمید در بسیاری از موارد کدام استرس ها ممکن است باعث مشکلات سلامتی شوند (به عنوان مثال وجود باکتری ها ، ویروس ها ، دود الکترونیکی ، مواد دندانپزشکی ، مواد حساسیت زا و غیره). بیورزونانس چیست
با استفاده از بیورزونانس ارتباط بین سلول ها می تواند دوباره بدون مانع و اختلال انجام شود. مواد مضری که در ارتباط بین سلولی استرس ایجاد کرده بودند نیز آزاد و دفع می شود. با این روش سیستم ارتباطی بین سلولی مجدد بصورت نرمال فعالیت کرده و عارضه از بین می رود. استفاده از بیورزونانس در تولیدات گیاهی به کاهش و از بین بردن استرس های سلولی و سایر عوامل بیماری زا بدون استفاده از مواد شیمیایی کمک می کند.
کودهای ضد شوری خاک معرفی و بررسی بهترین روشهای کشاورزی در خاک های شور شوری…
بردوفیکس (Bordeaux ): قارچ کش و باکتری کش قدرتمند برای حفاظت از گیاهان بردوفیکس (BordoFix)…
استریلسازی ریزنمونهها در کشت بافت گیاهی | روشها، مواد ضدعفونی و کاربردها کشت بافت گیاهی…
بیماری آنتراکنوز در گیاهان، علائم، علل و روش های کنترل بیماری آنتراکنوز (Anthracnose) یکی از…